0472 215 40 22 sbf@agri.edu.tr

Spor Bilimleri Fakültesi

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında panel düzenlendi.

Ağrı Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen panelde konuşmacı olarak katılan   Üniversitesitemiz; Öğretim Görevlisi Baykal Karataş, Öğretim üyesi Dr. Alper Tunga Peker, Öğretim üyesi Dr. Bayram Ali Sıvaz, Öğretim görevlisi Dr. Yaşar Çorum, Öğretim görevlisi Filiz Yeşildal ve Araştırma görevlisi Nurgül Keskin sporculara bilinçli spor yapma hakkında önemli bilgiler verdi.
 

Sunuculuğunu Öğretim üyesi Dr. Bayram Ali Sıvaz’ın yaptığı panelde, konuşmacılar sporcu motivasyonu, beslenme, iletişim ve sporcu disiplini hakkında dinleyicilere tecrübelerini aktardılar. Sporda çok çalışmanın ve adaptasyonun, başarının gelmesinde çok önemli olduğunun ifade edildiği etkinlikte katılım oldukça yüksekti.
 

Düzenlenen Panele; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Beden Eğitimi ve Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Gökhan Bayraktar, Öğretim görevlisi Serkan Tevabil Aka, Şube Müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.
 

Düzenlenen panelde konuşmacı olarak katılım sağlayanlara teşekkür eden İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, öğrencileri de tesislerde spor yapmaya davet etti.

Haberin Fotoğafları