0472 215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemizde Finans Laboratuvarı Açıldı!

Fakültemiz bünyesinde İş Bankası İş Yatırım tarafından finanse edilerek kurulan ve öğrencilerimizin ekonomi ve finans derslerinde öğrendikleri teorik bilgileri Finans laboratuvarında gerçek zamanlı analiz ve istatistik programlarını kullanarak uygulama imkânı bulacağı “Finans Laboratuvarının” açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, Genel Sekreterimiz Muhammet Nuri KILIÇ, Dekanımız Prof. Dr. Erdal YILMAZ, Üniversitemiz Fakülte Dekanları ve Yüksekokul Müdürleri, Ağrı İş Bankası Müdürü Müslüm AVAR, Ağrı İş Bankası Müşteri İlişkileri Yöneticisi Erol GÜVEN, akademisyenler, idari personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı.  

Törende konuşan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, hem Türkiye’de hem de dünyada finans alanındaki gelişmelerin yakından takip edildiğini belirterek üniversitemizde ekonomi alanında teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitimin de modern imkanlara sahip Finans Laboratuvarında verileceğini söyledi.

Prof. Dr. KARABULUT, Finans Laboratuvarının öğrencilerin, finans sektörünü daha iyi anlamalarına imkân sağlayacağını ifade etti.

Prof. Dr. KARABULUT, Finans Laboratuvarının öğrencilerin hizmetine sunulmasında emeği geçen fakülte personeli ile İş Bankası yöneticilerine teşekkür etti.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Erdal YILMAZ ise Finans Laboratuvarının kurulması ile öğrencilere ekonomi ve finans sektörü alanında çağın gerekliliklerine yönelik daha kaliteli eğitim verileceğini söyledi. Prof. Dr. YILMAZ, laboratuvarın kurulmasına desteklerinden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT olmak üzere, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyyaz Cengiz DİKMEN'e ve İş Bankası çalışanlarına teşekkür etti.

Haberin Fotoğafları