0472 215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemiz Voleybol ve Basketbol Müsabakalarında Şampiyon Oldu.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve akademik ve idari personelin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 13. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında Fakültemiz, Erkek Personel kategorisinde Voleybol ve Basketbol branşlarında rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Üniversite Stadyumunda gerçekleştirilen ödül töreninde kupalarını Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ ve Rektör Yardımcımız Mucip GENİŞEL’den aldı.

Ödül töreninde Fakültemiz personellerini temsilen konuşan Dekanımız Prof. Dr. Erdal YILMAZ, “Bu sadece bir başlangıç. Fakültemizin eğitim ve öğretim, araştırma ve geliştirme ve topluma hizmet etme misyonu doğrultusunda elde ettiği başarılarının yanı sıra  spor müsabakalarında da başarılarının katlanarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi. 

Fakültemiz, Voleybol ve Basketbol branşlarındaki şampiyonluklarının yanı sıra İdari Personel Erkekler Kategorisinde Tenis ve Masa Tenisi branşında Fakülte Sekreterimiz Numan AKTAŞ 1. oldu.

Akademik Personel Erkekler Kategorisinde Masa Tenisi branşında Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Emrullah ATASEVEN 3. oldu.

Erkekler Yüzme branşında Fakültemiz öğrencilerinden Berat İNCEKAYA, 50 metre serbest stil kategorisinde 1. ve  50 metre kelebek stil kategorisinde 1. oldu.

Haberin Fotoğafları