0472 –215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

Koronavirüs (Kovid-19) dezenfekte amacıyla üniversitemiz genelinde ilaçlama çalışması yapılmaktadır.

Rektörlük binamızda  korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Kültür Merkezi binamızda  korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Garaj alanı ve araçlarımızın korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Meslek Yüksekokulu binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Eğitim Fakültesi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Fen-Edebiyat Fakültesi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Sağlık Yerleşkemizde bulunan binalarımızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
İslami İlimler Fakültesi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Öğrenci Yaşam Merkezi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Eczacılık Fakültesi binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
BESYO ve Yabancı Diller Yüksekokulu binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Enstitü binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Merkezi Uygulama ve Araştırma Lab. binamızda korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.
Eleşkirt Yerleşkemizde korana virüsüne (Kovid-19) karşı dezenfekte amacıyla yapılan ilaçlamaya ilişkin tutanak ve görselleri görmek için tıklayınız.