0472 –215 98 63 atasamett@gmail.com

Lisansüstü Öğrencilerine Çocukları Depreme Hazırlama Konusunda Bilinçlendirme Eğitimi

Katılımcı Kriterleri

Etkinlik, 16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında toplam 5 (beş) iş günü, yüz yüze olacak şeklinde planlanmıştır. Etkinlik kapsamında 30 kişiden oluşacak katılımcı grubun aşağıdaki kriterleri sağlaması beklenmektedir:

  • Çevrimiçi başvuru formunu doldurmak.
  • TÜBİTAK tarafından desteklenen bu kapsamdaki bir eğitim faaliyetine daha önce katılmamış olmak.
  • OHAL kapsamında meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması.
  • Katılımcıların lisans eğitimini Eğitim Fakültesinde yer alan bölümlerden birinde ya da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Özel Eğitim, Dil ve Konuşma Terapisi, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği ve Coğrafya bölümlerinden birinde tamamlamış olmak ve bir lisansüstü eğitim programına kayıtlı olmak.
  • 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminden etkilenen katılımcılara öncelik tanınacaktır diğer bir öncelik kriteri ise Birinci Derecede Deprem Bölgesinde (İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş, Hakkâri, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt) ikamet eden katılımcılar olacaktır.
  • Yapılan başvurularda adayların seçiminde Genel Not Ortalamasına göre yapılacak sıralama dikkate alınacaktır. Başarı sıralamaları aynı olan (transkript notlarına dayalı) adayların seçiminde ise etkinliğe başvuru tarihleri dikkate alınacak, ilk başvuru yapanlara öncelik verilecektir.
  • Etkinliğe katılacak Adaylar, Başvuru Formunu doldurmak suretiyle belirlenecek tarihlerde başvuru yapacaktır. Asil katılımcı listesi web sitemizden de duyurulacak ve asil katılımcılardan bir hafta içerisinde katılımlarını onaylamaları beklenecektir. Herhangi bir sebepten dolayı katılmayacaklarını beyan eden adaylar için Yedek Listeden sırası ile diğer adaylara bilgilendirme yapılacaktır.
  • Katılımcılar son başvuru tarihi olan 15.09.2023 günü saat 17.00’a kadar etkinlik web sayfasında bulunan başvuru formunu doldurarak başvuru yapmalıdır.