0472 –215 98 63 atasamett@gmail.com

Lisansüstü Öğrencilerine Çocukları Depreme Hazırlama Konusunda Bilinçlendirme Eğitimi

Yer ve Konaklama

Etkinliğin Yapılacağı Yer:

 

Eğitim kapsamında verilecek teorik eğitimler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi içerisinde yer alan toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Salon 80 kişiliktir ve eğitimin gerçekleşmesi için gerekli projeksiyon cihazı, ses sistemi ve bilgisayar gibi teknolojik donanımlara sahiptir. Etkinliğin son gününde gerçekleştirilecek atölyeler de yine Eğitim Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitime katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talebinde bulunulmayacaktır.

 

Konaklamanın Yapılacağı Yer:

 

Eğitim için il dışından gelen eğitimcilerin ve katılımcıların PROJE KAPSAMINDA ÜCRETSİZ OLARAK Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Merkez Kampüs içerisinde yer alan AİÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı konukevinde konaklamaları planlanmaktadır. Konukevi; Ağrı Şehirlerarası Otobüs Terminaline 2 km, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanına 13 km ve şehir merkezine 10 km uzaklıktadır. Ayrıca etkinliğin gerçekleşeceği toplantı salonunun bulunduğu Eğitim Fakültesine 550 metre uzaklıktadır, konukevinden fakülteye ulaşımda kampüs içinde hizmet veren otobüsler kullanılabileceği gibi yürüyerek ulaşımda rahatlıkla tercih edilebilir. Bunun yanısıra eğitim verecek öğretim üyelerinin fakülteye ulaşımı, üniversite tarafından tahsis edilen bir servis ile sağlanacaktır.

Kamu personelleri ve sivillerin de konaklayabileceği konukevi; tek kişilik, çift kişilik ve süit odalardan oluşan toplamda 34 odalı tesistir. Odalarda kablosuz internet erişimi, mini buzdolabı, televizyon gibi donanımlar mevcuttur. Oda içerisinde banyo ve 24 saat sıcak su hizmeti bulunmaktadır. Orta ölçekli toplantı salonu, dinlenme alanı, restoran, kafeterya, açık otopark ve eğlence alanı bulunmaktadır. Gündelik iaşe bedelleri proje kapsamına dahildir.