AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Müdürün Mesajı
Tarihçemiz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Komisyonlar
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Kayıt
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
Kalite Güvencesi
Kurumsal
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Birim Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Görev Yetki ve Sorumluluklar
Süreç Kartları
SWOT Analizi
Mevzuat
Kanunlar
Yönetmelik ve Yönergeler
YÖK Kalite Kurulu Mevzuatları
AİÇÜ Mevzuatları (Yönetmelik ve Yönergeler)
Doküman
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporu
Formlar
Stratejik Plan
Prosedürler
Talimatlar
İş Akış Şeması
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Anasayfa
>
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Tabak Süsleme Ara Sınavı
30.11.2021
Yazdır
Tabak Süsleme Ara Sınavı
Haberin Fotoğafları
Diğer Haberler
16
Haziran
Uygulama Mutfağımızda Balık Pişirme Tekniklerine Yönelik Workshop Düzenlendi.
16
Haziran
Uygulama Mutfağımızda Baklava Workshop'u Düzenlendi.
28
Mayıs
Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması Düzenlendi
28
Mayıs
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Mezuniyet Töreni
22
Mayıs
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
20
Mayıs
Müdür - Öğrenci toplantısı gerçekleştirildi.
Tüm Haberler
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Kampüste Yaşam
Galeri
İstek/Öneri/Şikayet