AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Müdürün Mesajı
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Neden Yüksekokulumuz
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
HABERLER
Tüm Haberler
Yüksekokul Olarak Gastronomi Bölümü İçin Yapılmakta Olan Uygulama Mutfağını Ziyaret Ettik.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu olarak Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Alperen KAYS...
18.09.2023
Gastronomi Bölümü Akademisyenlerimiz Lise Öğrencileri ile Türk Mutfağı ve Ağrı Mutfağı Üzerine söyleşi Gerçekleştirdiler
Türkiye genelinde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin Ağrı ayağındaki organiza...
31.05.2023
Gastronomi Bölümü Akademisyenlerimiz Lise Öğrencileri ile Türk Mutfağı ve Ağrı Mutfağı Üzerine söyleşi Gerçekleştirdiler
Türkiye genelinde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin Ağrı ayağındaki organiza...
31.05.2023
Yüksekokul OlarakTürk Mutfağı Haftası Organizasyonlarında Ağrı Omaçlı Helvası Yaptık
Türkiye genelinde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin Ağrı ayağındaki organiza...
31.05.2023
Turizm Haftası
Toplumda turizm bilincini geliştirmek, turizmi canlandırmak, turizm ve kültür değerlerini tanıtm...
18.04.2023
DUYURULAR
Tüm Duyurular
04
Ocak
2023
Önlük Giydirme Töreni
10
Kasım
2022
İstihdam Projesi
10
Kasım
2022
İlişiği Kesilen Öğrenciler Hakkında
12
Ekim
2022
Gastronomi ve Mutfak sanatları Alanında Kariyer Semineri
01
Nisan
2022
Kariyer Konulu Seminerimiz
23
Şubat
2022
Türk Dünyası Dijital Vatandaşlık Dersi Öğrenci Bilgi Formu