AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
Kalite
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
HABERLER
Tüm Haberler
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, COST "CA-22134" Kapsamında KU Leuven (Belçika)'da STSM Bursu Almaya Hak Kazandı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, European Coo...
09.07.2024
Üniversitemizde TSE Kalite Çalıştayı Düzenlendi
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Türk Standartları Enstitüsü (#TSE) Kalite Çalışt...
09.07.2024
Erasmus Anlaşması
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Portekiz'in Guarda şehrinde bulunan Pol...
27.06.2024
IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı'nı Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN, Yüksek...
27.05.2024
Yüksekokulumuzda Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması Düzenlendi
Yüksekokulumuzda 21-27 Mayıs tarihlerinde kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında ...
27.05.2024
DUYURULAR
Tüm Duyurular
21
Şubat
2024
Chef Neclan KARAKAŞ’ın katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.
21
Şubat
2024
IC Hotels Green Palace Executive Chef Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek workshop etkinliğimize herkes davetlidir.
21
Şubat
2024
IC Hotels Green Palace Müdürü İsmail ÇAĞLAR ile Executive Chef'i Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.
05
Aralık
2023
"Gastronominin Güncel Durumu" konulu söyleşimize herkes davetlidir.
04
Ocak
2023
Önlük Giydirme Töreni
10
Kasım
2022
İstihdam Projesi