AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Müdürün Mesajı
Tarihçemiz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Komisyonlar
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Kayıt
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
Kalite Güvencesi
Kurumsal
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Birim Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Görev Yetki ve Sorumluluklar
Süreç Kartları
SWOT Analizi
Mevzuat
Kanunlar
Yönetmelik ve Yönergeler
YÖK Kalite Kurulu Mevzuatları
AİÇÜ Mevzuatları (Yönetmelik ve Yönergeler)
Doküman
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporu
Formlar
Stratejik Plan
Prosedürler
Talimatlar
İş Akış Şeması
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
HABERLER
Tüm Haberler
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz Günseli Çeçen Konferans Salonu'nda üniversitemi...
22.05.2025
Müdür - Öğrenci toplantısı gerçekleştirildi.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz Günseli Çeçen Konferans Salonu'nda Yüksekokul M...
20.05.2025
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sunumu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Caner Arslan, Erasmus+ Öğrenci Öğrenim...
14.05.2025
Sosyal Sorumluluk Etkinliklerimiz
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulüp Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ASİLTÜRK OKUTAN ve beraberin...
30.04.2025
Kuzey Anadolu Kariyer Fuarı 2025
25-26 Nisan 2025 tarihlerinde Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Kuz...
30.04.2025
DUYURULAR
Tüm Duyurular
08
Kasım
2024
Muafiyet Başvuruları
30
Ekim
2024
Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Kariyer Merkezi Faaliyetleri ve Yetenek Kapısı" hakkında seminer verilecektir.
24
Eylül
2024
Muafiyet Başvurusu
21
Şubat
2024
Chef Neclan KARAKAŞ’ın katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.
21
Şubat
2024
IC Hotels Green Palace Executive Chef Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek workshop etkinliğimize herkes davetlidir.
21
Şubat
2024
IC Hotels Green Palace Müdürü İsmail ÇAĞLAR ile Executive Chef'i Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.