0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Yemek Yarışmasında Öğrencilerimizden Büyük Başarı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde “Anadolu’nun Mirası Soframda” temalı yemek yarışması gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yarışmada farklı kategorilerde dereceler elde etmeyi başardı. Ana yemek kategorisinde öğrencilerimizden Onur ALPTEKİN ve Zeynep ÇATAN “Badem Tarator Yatağında Hamsi Kuşu” ile üçüncü olmayı başardı. Tatlı kategorisinde ise öğrencilerimizden Sevim ERÖRS ve Seher NİSBET “İncir Tatlısı” ile dördüncü olarak Aşık Veysel Özel Ödülü’nün sahibi oldu. En iyi atık yönetimi yapan takım kategorisinde Aysel DİLMAÇ ve Ömer TEMİZKAN “Elma Dolması” ile birinci; En hijyenik takım kategorisinde yine Onur ALPTEKİN ve Zeynep ÇATAN ’da birinci olmayı başardı. “Balkabaklı tart” ve “Elmalı incir” tatlıları ile üniversitemizi başarı ile temsil eden Derya DURUR, Ferdi IRMAK, Muhammed Çağrı KURBAN, Berfin DAĞTEKİN ve tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerin yarışmaya hazırlanma ve katılma sürecine büyük katkı sunan IC Vakfı’na ve bölümümüzün akademisyenlerine teşekkürlerimizi sunarız.
Haberin Fotoğafları