0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Mezuniyet Töreni

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezuniyet Programı Gerçekleştirildi. 

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonu'nda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal YILMAZ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, İC Vakfı Müdürü Dr. Meral DİNÇER, İC Vakfı Ağrı Temsilcisi Güven KARAKAYA, İC Green Palace Hotel ve Residence Executive Şefi Faik Çiftçioğlu ile akademik, idari personel ve öğrenci aileleri katılım sağladı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezun öğrencileri tebrik Prof. Dr. YILMAZ, bölüm birincisi Seher NİSPET'e plaket verdi.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU bölümden mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki mesleki kariyerlerinde başarılar diledi. Doç. Dr. MENEVŞEOĞLU öğrencilere desteklerinden dolayı IC Vakfı' na teşekkürlerini ileterek, plaket takdim etti. 

Programın ilerleyen saatlerinde İC Hotel Green Palace Hotel ve Residence Executive Şefi Faik Çiftçioğlu öğrencilere "Turizm ve Kariyer" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Mezun olduktan sonraki kariyer süreçlerine yönelik tavsiyelerde bulundu.

Program, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile sona erdi.
Haberin Fotoğafları