0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması Düzenlendi

Ağrı Valiliği, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile İbrahim Çeçen Vakfı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı'nda Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması gerçekleştirildi.

Yarışmaya Ağrı Vali Yardımcısı Recep Aydın, Ağrı Cumhuriyet başsavcısı Adem Çalış, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, AİÇÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmed Menevşeoğlu ve Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Altun katılım sağladı.


Yarışma kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Tuba Günbat ve Ahmet Bozkurt "Dondurmalı İrmik Helvası" tatlısı ile birincilik elde etti. Öğrencilerimizden İlknur Bıçkıcı ve Yağmur Kaya "Cennet Çamuru" tatlısı ile ikincilik elde ederken, Esra Durmaz ve Eylem Bulut ise "Helva-i Hakani" tatlısı ile üçüncü oldu.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, yarışmaya katılan ve derece elde eden tüm öğrencilerimizi tebrik ettiğini söyledi.
Haberin Fotoğafları