Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Ağrı Şeker Fabrikası iş birliği ile “Topraktan Sofraya Pancarın Zarafeti” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ASİLTÜRK OKUTAN hocamızın ve öğrencilerimizin şeker pancarından elde ettiği 20 çeşit yiyeceğin sunumu yapıldı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında düzenlenen etkinliğe AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Akif Arslan, Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Prof. Dr. Gülçin, etkinlik kapsamındaki çalışmalarından ve sunumlarından dolayı başta bölümümüz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ASİLTÜRK OKUTAN olmak üzere kıymetli akademisyen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik etti.