AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
Kalite
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Anasayfa
>
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
>
Mevzuat
Mevzuat
KANUNLAR
2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu
YÖNETMELİKLER
Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği
Yandal Yatay Geçiş Çift Anadal Yönetmeliği
YÖNERGELER
Yatay Geçiş Uygulama Esasları Yönergesi
Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi
AİÇÜ-TİOYO Öğrenci Staj Yönergesi
Yandal Yönergesi
Detaylı Bilgi İçin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Web Sayfası
HAZIR FORMLAR İÇİN
TIKLAYINIZ
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Kampüste Yaşam
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İstek/Öneri/Şikayet