AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Neden Yüksekokulumuz
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Anasayfa
>
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Tabak Süsleme Ara Sınavı
30.11.2021
Yazdır
Tabak Süsleme Ara Sınavı
Haberin Fotoğafları
Diğer Haberler
20
Kasım
Yemek Yarışmasında Öğrencilerimizden Büyük Başarı
02
Kasım
Yüksekokulumuzda “Uyuşturucuyla Mücadele” eğitimi verildi.
30
Ekim
Yüksekokulumuz Müdürlüğü Devir Teslimi Gerçekleşti.
02
Ekim
TÜBİTAK Projelerimiz Desteklendi
18
Eylül
Yüksekokul Olarak Gastronomi Bölümü İçin Yapılmakta Olan Uygulama Mutfağını Ziyaret Ettik.
31
Mayıs
Gastronomi Bölümü Akademisyenlerimiz Lise Öğrencileri ile Türk Mutfağı ve Ağrı Mutfağı Üzerine söyleşi Gerçekleştirdiler
Tüm Haberler
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Kampüste Yaşam
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İstek/Öneri/Şikayet