0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda "Turizm ve Gastronomi" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzda, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Genel Müdürü İsmail ÇAĞLAR,  İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Executive Chef’i Faik ÇİFTÇİOĞLU, İC Vakfı Direktörü Dr. Meral Dinçer, akademisyen ve öğrencilerin katılımlarıyla “Turizm ve Gastonomi” konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzda İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Genel Müdürü İsmail ÇAĞLAR ve  İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Executive Chef’i Faik ÇİFTÇİOĞLU’nun öğrencilere sektörle ilgili tecrübe ve tavsiyelerini aktarmalarıyla başlayan söyleşi, ilerleyen saatlerde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında devam etmiştir.

İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Genel Müdürü İsmail ÇAĞLAR,  İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Executive Chef’i Faik ÇİFTÇİOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.