0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim gören öğrencilerimiz için Yüksekokulumuz ve IC Vakfı iş birliğiyle özel bir workshop düzenlendi. Workshop, deneyimli Executive Chef Faik Çiftçioğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.  Workshop'ta, IC Hotel Green Place ve IC Hotel Residence'ın Executive Chef'i Faik Çiftçioğlu, balık pişirme teknikleri konusunda öğrencilere detaylı bir şekilde bilgi verdi. Öğrencilerimiz, deneyimli şefin yönlendirmeleriyle farklı balık çeşitlerini hazırlama ve pişirme tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldular. Etkinliğin kapanışında ise Executive Chef Faik Çiftçioğlu, öğrencilere özel olarak hazırladığı bir meyve tabağı ile sunum ve tabaklama ile ilgili pratik bilgiler verdi. Öğrenciler, workshop boyunca edindikleri deneyimlerle hem uygulamalı gastronomi alanındaki bilgilerini genişletme fırsatı buldular hem de sektörden tecrübeli bir şefle bir araya gelerek değerli mesleki tecrübelerden faydalanma şansı yakaladılar.

 İC Hotel Green Place & İC Hotel Residence Hotel Executive Chef’i Faik ÇİFTÇİOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haberin Fotoğafları