0472 216 20 35 Faks: 0472 215 42 29/6101 iif@agri.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi

Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Planlama ve Bilgilendirme Semineri Düzenlendi


Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin  geleceğe yönelik kariyer planlamaları, iş-staj imkanlarını yakalayabilmeleri, kariyer danışmanları ile birebir görüşme imkanına erişebilmeleri konulu seminer düzenlendi.  

Fakültemiz konferans salonunda düzenlenen seminere Kariyer Planlama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esra KADANALI, Fakültemiz hocalarından Arş. Gör. Muhammed Kadir ATİLA ve Kariyer Merkezi personeli Vahide ÖZTÜRK katıldı. Öğrencilerimizin kariyer planlama, iş bulma, kariyer fuarlarında işverenler ile buluşmalarının teşvik edildiği seminerde kendilerine Yetenek Kapısı Üzerinden ve Kariyer Danışmanlarından online veya yüz yüze nasıl randevu talep edecekleri uygulamalı olarak gösterildi. 

Sunumu gerçekleştiren hocamız Muhammed Kadir ATİLA, son olarak öğrencilerimizi kampüsümüz Yaşam Merkezi'nde yer alan Kariyer Merkezi ofislerine beklediğini ifade ederek Kariyer Merkezi Müdürlüğü’ne ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.

Haberin Fotoğafları