0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde eğitim gören öğrencilerimiz Yüksekokulumuz ve IC Vakfı işbirliği ile özel bir workshop düzenlendi. Workshop, IC Hotels Santai Family Resort'ın Kıdemli Şefi Veli Ekin'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kıdemli Şef Veli Ekin öğrencilerimizle; tabaklama ve tabak süsleme sanatı, balık hazırlama ve pişirme yöntemleri, et hazırlama ve pişirme yöntemleri gibi birçok konuda öğrencilere detaylı bir şekilde bilgi verdi. Öğrencilerimiz, deneyimli şefin yönlendirmeleriyle tabaklama ve tabak süsleme sanatını, balık ve et hazırlama ve pişirme yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldular. Öğrenciler, workshop boyunca edindikleri deneyimlerle hem uygulamalı gastronomi alanındaki bilgilerini genişletme fırsatı buldular hem de sektörden tecrübeli bir şefle bir araya gelerek değerli mesleki tecrübelerden faydalanma şansı yakaladılar.


IC Hotels Santai Family Resort'ın Kıdemli Şefi Veli Ekin'e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Haberin Fotoğafları