AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
Kalite
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Anasayfa
>
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
05.12.2023
Yazdır
"Gastronominin Güncel Durumu" konulu söyleşimize herkes davetlidir.
Ic Vakfı ve Yüksekokulumuzun katkıları ile sektör temsilcileriyle birlikte düzenlenen "Gastronominin Güncel Durumu" konulu söyleşimiz 06/12/2023 saat 13:00'te Anadolu Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Söyleşimizde Ic Holding Turizm Hizmetleri Grup Başkanı Orhan HALLİK, IC Holding Turizm Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Ferda KELEŞ, IC Hotels Santai İşletme Müdürü Önder BEYHAN söz alacaktır. Söyleşimize herkes davetlidir.
Diğer Duyurular
21
Şubat
Chef Neclan KARAKAŞ’ın katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.
21
Şubat
IC Hotels Green Palace Executive Chef Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek workshop etkinliğimize herkes davetlidir.
21
Şubat
IC Hotels Green Palace Müdürü İsmail ÇAĞLAR ile Executive Chef'i Faik ÇİFTCİOĞLU katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşimize herkes davetlidir.
05
Aralık
"Gastronominin Güncel Durumu" konulu söyleşimize herkes davetlidir.
04
Ocak
Önlük Giydirme Töreni
Tüm Duyurular
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Kampüste Yaşam
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İstek/Öneri/Şikayet