AİÇÜ Anasayfa
0472 – 215 98 63
turizmioy@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgiler
Yüksekokul Hakkında
Tarihçemiz
İnfografiklerle Yüksekokulumuz
Uygulama Mutfağımız
Misyon-Vizyon
İlke ve Değerlerimiz
İş Akış Şeması
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Disiplin Kurulu
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Bilgi&Belge
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Müfredat
Öğrenci Hakları & Sorumlulukları
Staj Süreç Rehberi
Online Servisler
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Öğrenci E-Posta
Uzaktan Eğitim Sistemi (UES)
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Sınav Programı
Bilgi Merkezi
Sektörden Haberler
Bilgi Paketi (AKTS)
Akademik
Akademik Personel
İç Kontrol
Komisyonlar
Kalite
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Sosyal Medyada AİÇÜ TİOYO
Instagram
Facebook
Ara
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Tüm Haberler
Anasayfa
>
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Filtrele
2024
2023
2022
2021
Tümü
Ocak
Şubat
Mart
Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylül
Ekim
Kasım
Aralık
ID
Başlık
Tarih
49535
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, COST "CA-22134" Kapsamında KU Leuven (Belçika)'da STSM Bursu Almaya Hak Kazandı
09.07.2024 02:30
49531
Üniversitemizde TSE Kalite Çalıştayı Düzenlendi
09.07.2024 12:35
49507
Erasmus Anlaşması
27.06.2024 03:40
49448
IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı'nı Ziyaret Etti
27.05.2024 03:42
49437
Yüksekokulumuzda Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması Düzenlendi
27.05.2024 10:43
49407
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İlk Mezunlarını Verdi.
21.05.2024 02:46
49397
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.
20.05.2024 04:01
49337
Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU (COST) Aksiyonu "CA-19145" kapsamında STSM bursu almaya hak kazandı.
09.05.2024 03:54
49263
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencimiz, 2023 Yılında Üniversitemiz Genelinde En Çok Kitap Okuyan Öğrenci Olarak Ödüllendirildi.
02.04.2024 01:34
49239
Yüksekokulumuzda Rehber ve Akran Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
26.03.2024 02:49
49212
"AĞRI YEMEK KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN ALET VE EKİPMANLARIN MÜZELEŞTİRİLMESİ" projemiz IC Vakfı tarafından desteklendi.
18.03.2024 10:00
49197
Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.
13.03.2024 12:40
49189
"Küçük Şefler Büyük Hedefler" projesi için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda ev sahipliği yaptık.
11.03.2024 02:30
49169
Yüksekokulumuz ve Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin İşbirliği İle Filistin’e Destek Kermesi Düzenlendi.
06.03.2024 09:14
49168
Yüksekokulumuzda "Turizm ve Gastronomide Kadının Yeri " Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi..
06.03.2024 09:02
49158
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.
04.03.2024 02:17
49157
Yüksekokulumuzda "Turizm ve Gastronomi" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.
04.03.2024 01:44
49122
Yüksekokul Olarak Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Ettik
20.02.2024 03:33
49121
Yüksekokul Olarak Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü Ziyaret Ettik
20.02.2024 03:08
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi - OBS
Uzaktan Eğitim Sistemi-UES
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Mevzuat
Hazır Formlar
Kampüste Yaşam
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İstek/Öneri/Şikayet