49773 |
24 Kasım Öğretmenler Günü
|
27.11.2024 09:51 |
49762 |
Yöresel Lezzetler, Aileler Buluşuyor
|
22.11.2024 09:25 |
49730 |
14 KASIM DİYABET GÜNÜ
|
14.11.2024 03:53 |
49709 |
BİR KİTAP DA BİZDEN OLSUN...
|
12.11.2024 10:42 |
49674 |
CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK
|
04.11.2024 11:24 |
49623 |
Ağrı İli Vali Yardımcısı Sn. Tuncay Karataş Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
|
09.10.2024 04:45 |
49621 |
Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı Düzenlendi
|
09.10.2024 11:24 |
49604 |
Doç. Dr. Ahmed MENEVSEOĞLU’nun Yürütücüsü Olduğu Proje TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği
|
30.09.2024 02:54 |
49535 |
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU, COST "CA-22134" Kapsamında KU Leuven (Belçika)'da STSM Bursu Almaya Hak Kazandı
|
09.07.2024 02:30 |
49531 |
Üniversitemizde TSE Kalite Çalıştayı Düzenlendi
|
09.07.2024 12:35 |
49507 |
Erasmus Anlaşması
|
27.06.2024 03:40 |
49448 |
IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı'nı Ziyaret Etti
|
27.05.2024 03:42 |
49437 |
Yüksekokulumuzda Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Tatlı Yarışması Düzenlendi
|
27.05.2024 10:43 |
49407 |
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İlk Mezunlarını Verdi.
|
21.05.2024 02:46 |
49397 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.
|
20.05.2024 04:01 |
49337 |
Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ahmed MENEVŞEOĞLU (COST) Aksiyonu "CA-19145" kapsamında STSM bursu almaya hak kazandı.
|
09.05.2024 03:54 |
49263 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencimiz, 2023 Yılında Üniversitemiz Genelinde En Çok Kitap Okuyan Öğrenci Olarak Ödüllendirildi.
|
02.04.2024 01:34 |
49239 |
Yüksekokulumuzda Rehber ve Akran Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
|
26.03.2024 02:49 |
49212 |
"AĞRI YEMEK KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN ALET VE EKİPMANLARIN MÜZELEŞTİRİLMESİ" projemiz IC Vakfı tarafından desteklendi.
|
18.03.2024 10:00 |
49197 |
Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.
|
13.03.2024 12:40 |
49189 |
"Küçük Şefler Büyük Hedefler" projesi için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda ev sahipliği yaptık.
|
11.03.2024 02:30 |
49169 |
Yüksekokulumuz ve Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin İşbirliği İle Filistin’e Destek Kermesi Düzenlendi.
|
06.03.2024 09:14 |
49168 |
Yüksekokulumuzda "Turizm ve Gastronomide Kadının Yeri " Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi..
|
06.03.2024 09:02 |
49158 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağımızda Workshop Düzenlendi.
|
04.03.2024 02:17 |
49157 |
Yüksekokulumuzda "Turizm ve Gastronomi" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.
|
04.03.2024 01:44 |
49122 |
Yüksekokul Olarak Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Ettik
|
20.02.2024 03:33 |
49121 |
Yüksekokul Olarak Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü Ziyaret Ettik
|
20.02.2024 03:08 |