0472 215 98 63 sivilhavacilik@agri.edu.tr

Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu

Üniversitemizde “Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Semineri” Düzenlendi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının "Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı” kapsamında Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Narkogençlik Eğitim Semineri düzenlendi.

Narkorehber Faaliyetleri kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından üniversite öğrencilerine yönelik verilecek koruyucu/önleyici, etkin bilinçlendirme ve farkındalık seminerine ilişkin programı, Ağrı Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Birimi'nin katılımıyla, Üniversitemiz Nezahat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Program, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nden polis memurları Yunus ÇETİNKAYA’nın hazırlamış olduğu sunumlar ile başladı.

Konferansa Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Konferansında konuşma yapan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nden polis memurları Yunus ÇETİNKAYA, Bağımlılık hem ilimizi hemde ülkemizi tehdit eden önemli bir problem olduğunu ifade ederek, bağımlılık ve uyuşturucu etkisi gösteren maddeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer, soru ve cevaplar ardından, katılımcılara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Haberin Fotoğafları