AİÇÜ Anasayfa
0472 215 98 63
kalite@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Kalite Koordinatörlüğü
Anasayfa
Kurumsal
Koordinatörlük
Rektörümüzden
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Kurumsal Tarihçe
Organizasyon Şeması
Stratejik Plan
Kalite Politikaları
Kalite Politikası
Liderlik, Yönetişim ve Kalite Politikası
Eğitim - Öğretim Politikası
Ar-Ge Politikası
Toplumsal Katkı Politikası
Uzaktan Eğitim Politikası
Kalite Ekibi
Yönetim
Üniversite Kalite Komisyonu
Kalite Alt Komisyonu Üyeleri
Birimler Kalite Komisyonu
İç Tetkik Ekibi
Dökümanlar
Kalite El Kitabı
Talimatlar
Prosedürler
Görev Yetki ve Sorumluluklar
Formlar
Listeler
Kılavuzlar
İş Akışları
Planlar
Mevzuat
Dış Kaynaklı Mevzuatlar
Kanunlar
Yönetmelikler
İç Mevzuatlar
AİÇÜ Mevzuat Listesi(Yönetmelik ve Yönergeler)
Yükseköğretim Kalite Kurulu Mevzuat Listesi
Toplantı-Eğitim
Toplantı
Kalite Komisyonu Toplantıları
Kalite Alt Komisyonu Toplantıları
İç Tetkik Toplantıları
Toplantı Tutanağı
Eğitim
Eğitim Videoları
Sunumlar
Raporlar ve Anketler
Raporlar
Memnuniyet Anketleri
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Santral Numaraları
E-rehber
Mesaj Kutusu
Ara
Anasayfa
>
Kalite Koordinatörlüğü
>
Kılavuzlar
Kılavuzlar
Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu (Sürüm 3.2 (2024)) - PDF için
tıklayınız
.
Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu (Sürüm 3.2 (2024)) - Word için
tıklayınız
.
KL-001 İç Tetkik Kılavuzu
KL-002 Süreç Kartı Hazırlama Kılavuzu
KL-003 Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Projesi Hazırlama Kılavuzu
Hızlı Erişim
OBS
Akademik Takvim
İSTEK/ÖNERİ/ŞİKAYET
EBYS