0472 215 98 63 sivilhavacilik@agri.edu.tr

Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu

Sivil Havacılık MYO’da Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Kabin Hizmetleri Programı’nın oryantasyon eğitimi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın İbrahim ÖZGÜL,  öğrencilere üniversitemize hoş geldiniz diyerek tavsiyelerde bulundu. Bu sene ilk defa öğrenci alımı gerçekleştirildiğini söyleyen Dr. ÖZGÜL, sizler bizim ilk öğrencilerimizsiniz ve bize ailelerinizden emanetsiniz, onlardan sizi nasıl teslim aldıysak inşallah iki yıl sonra mezuniyetinizde de sizleri ailelerinize sağ salim teslim edeceğiz. Bölümünüzün, arkadaşlığınızın ve bu sıraların kıymetini bilin. Hedeflerinizi yüksek tutun. Lisansı tamamlamaya çalışın.” dedi.

Haftada 10 saat İngilizce dersi verildiğini söyleyen Dr. ÖZGÜL, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İngilizce, bilgisayar ve diğer meslek derslerinizin hepsi kendi alan hocalarınız tarafından okutuluyor. Özellikle dil öğrenmek bireysel çaba istediği için sizlerin de bu doğrultuda elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Eğitim süresi içerisinde göreceğiniz stajla kendinizi ne kadar ileriye taşırsanız imkânlardan da o ölçüde daha iyi faydalanırsınız. Hepinize başarılar diliyorum.”

Daha sonra bölüm başkanı Öğr. Gör. Mehmet KIRMIZI bölüm tanıtımı, Öğr. Gör. Seyfican DÜLGER Sektör tanıtımı ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sevil DİNLER de öğrenci hak ve sorumlukları, üniversite web sayfası kullanımı ve UZEM hakkında bilgiler verdi.

Program kokteyl ile sona erdi.

Haberin Fotoğafları