0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz Bilgisayar Laboratuvarlarını Üniversite Öğrencilerine Açtı

Üniversitemiz, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final ve Bütünleme sınavları için uzaktan öğrenimde sağlıklı internet imkanı bulamayan tüm üniversite öğrencilerine merkez ve ilçe kampüslerinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını açıyor.

Bilgisayar Laboratuvarları imkanlarından istifade etmek isteyen üniversite öğrencilerinin agri@edu.tr  adresinden aracılığıyla Üniversitemiz öğrencileri ve Ağrı ilinde ikamet eden diğer Üniversite öğrenciler için ayrı ayrı hazırlanan 31 Mayıs 2020 tarihine kadar Dilekçe Örneği’ni (https://www.agri.edu.tr/detail.aspx?id=49936&bid=1&tid=17)  doldurarak rezervasyon yapmaları gerekmektedir.

Bilindiği üzere Covid-19 salgını nedeniyle Türkiye’de tüm üniversitelerde dersler dijital imkanlar kullanılarak uzaktan eğitim ile yapılmaktadır. 2019-2020 Bahar Yarıyılında final ve bütünleme sınavlarında bilgisayar imkanı olmayan ya da güvenli ve hızlı internet imkanı bulunmayan Ağrı İli ve ilçelerinde ikamet eden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ya da diğer üniversite öğrencilerinin bu sınavlara sorunsuz bir şekilde girebilmelerine imkan sağlamak amacıyla, bilgisayar laboratuvarı kullanıma açılacaktır. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olarak öğrencilerin bu laboratuvarları kullanırken olası Covid virüsü bulaşmasını önlemek üzere gerekli önlemler alınacaktır.