0472 216 20 10 shmyo@agri.edu.tr

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yaz Stajı Hakkında(GÜNCEL)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajı Yapacak Öğrenciler İçin;

1) Staj yapacak öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden belirlenen ya da kendi anlaştıkları iş yerlerine ekte belirtilen ZORUNLU YAZ STAJ FORMUNU eksiksiz şekilde doldurup onaylatacaktır.
2) Onaylatılan Staj Formları Staj Başlama Tarihlerine en fazla 20 gün kala Bölüm Başkanlarına ya da Danışman Hocalarına teslim edilecektir.
3) Staj Sigortası Staj Gününden önce Staj Formunda yazan tarihler dikkate alınarak Yüksekokulumuzca yapılacaktır. Sigorta işlemi için Staj Formunun teslim edilmesi zorunludur.
4) Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısından herhangi bir staj onayı alamayan öğrenciler staj yapacakları yeri kendileri bulacaktır. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısındaki İş ve İşlemler İçin Yüksekokulumuz yetkili değildir.
5) İş Yeri Sözleşmesi Yüksekokulumuzun zorunlu olarak istediği evraklardan değildir. Sadece sözleşmeyi zorunlu tutan iş yerleri için İş Yeri Staj Sözleşmesi yapılabilir.
6) Stajla ilgili diğer soru/sorunlar ve stajın seyri ile ilgili bilgiler için Danışman Hocalar ve Bölüm Başkanları ile iletişime geçilecektir.