0 (472) 502 30 50 pmyo@agri.edu.tr

Patnos Meslek Yüksekokulu

Patnos Yerleşkemize Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Patnos yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikimi ile 217 fidan toprakla buluşturdu.

Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesi yerleşkesinde, Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında yapılan işbirliği kapsamında Patnos Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü koordinesiyle fidan dikimi yapıldı.

Fidan dikimi etkinliğine Patnos Kaymakamı Enver ÖZDERİN, Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin DAŞDEMİR, Patnos Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ferhat KORKMAZ, Rektör Yardımcımız ve Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melik BÜLBÜL, Patnos Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa VAROL, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk ÖZEN, Ağrı İl Orman İşletme Müdürü Ferhat ALTUN, Patnos Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Serdar ŞAYAN ile Patnos Denetimli Serbestlik çalışanları ve yükümlüleri katıldı.

Gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde huş, karaağaç ve çamdan oluşan 217 ağaç toprakla buluşturularak ilk can suyu verildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları