0 (472) 502 30 50 pmyo@agri.edu.tr

Patnos Meslek Yüksekokulu

Müdürün Mesajı


 

Sevgili Öğrenciler,

Modern dünya hızla gelişmekte ve gelişmeler her ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkilerini göstermektedir. Hızla büyüyen iş dünyası gerek özel gerek kamu alanında meslek elemanlarına ihtiyaç duymaktadır. Bu ihtiyacın karşılanması noktasında ülkemizdeki gerek meslek yüksekokulları gerekse yüksekokullar önemli bir rol oynamaktadır. 


Patnos ilçemizde kurulan meslek yüksekokulumuz 2018-2019 akademik yılında Makine, Elektrik, İnşaat Bölümü / İnşaat Teknolojisi, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Optisyenlik Programı, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü / Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü /Bilgisayar Programı ile ilk öğrencilerini kabul ederek hizmete başlamıştır.  İlerleyen süreçte okulumuzun güçlü yönleri ve ihtiyaçları analiz edilerek amaçlarımız ve hedeflerimiz belirlenerek Elektronik ve Otomasyon Bölümü / Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü / Mimari Restorasyon Programı, Eczacılık Bölümü Eczane Hizmetleri Programı açılmıştır. Ayrıca Anestezi programımızı da gelecek öğretim yılı başına da açmayı planlıyoruz. 

Kurulma amacımız olan "nitelikli ara eleman" yetiştirme vizyonumuzu siz değerli öğrencilerimiz ile gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Mezun öğrencilerimizin kendine güvenen, sorumluluk alabilen, üretken, sorun çözebilme kabiliyetine sahip, çağdaş mesleki teknik eğitimin gerektirdiği bilgi beceri ve teknolojik gelişmelerde yüksek kalite ve standartlara sahip, ulusal ve uluslararası platformlarda aranılır nitelikte teknik elemanlar yetiştirmek için üstün gayret göstermekteyiz.

İş dünyasının kapılarını açacak ve rekabetçi bir çalışma ortamında başarılı olmalarını sağlayacak olanaklar sunan programlarımızda öğrenim gören tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.


Öğr. Gör. Mustafa VAROL

Patnos Meslek Yüksekokulu Müdürü