0472 215 98 63 kalite@agri.edu.tr

Kalite Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü’nden Batman Üniversitesi’ne Ziyaret

Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut başkanlığında üniversitemizde kalite faaliyetlerinin geliştirilmesi, üniversitemizde her fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve idari birimlerde kalite kültürünün yerleştirilmesi için kalite koordinatörlüğümüz çalışmalarına devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemiz kalite koordinatörlüğü tarafından 13-15 Şubat 2024 tarihlerinde Batman Üniversitesi kalite koordinatörlüğüne çalışma ziyareti gerçekleştirilmiştir. 

Ziyarate üniversitemiz kalite koordinatör yardımcıları Doç. Dr. Bekir Gerekan, Dr. Öğr. Üyesi Emre Bulut, Dr. Öğr. Üyesi Adem Özdemir katılmıştır. Ziyaret kapsamında Batman Üniversitesi kalite çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat CEBE ve Genel Sekreter Ali YILMAZ olmak üzere üst yönetim ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bunun yanında, Batman Üniversitesi kalite çalışmalarının kurum genelinde nasıl yürütüldüğü ve sürdürüldüğü konusunda Kalite Koordinatörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İslami İlimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve idari birimler ziyaret edilmiştir. Çalışmalar boyunca Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR ve Kalite Koordinatörlüğü personelince üniversitemiz personeline eşlik etmiştir. 

Çalışma ziyaretinde Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen kalite yönetim süreçleri, İSO 9001-2015 Kalite Güvence Belgesinin alınmasına yönelik yapılan tüm faaliyetler yerinde incelenmiş, bilgi ve belge paylaşımı yapılarak karşılıklı olarak yapılacak olan çalışmalar ele alınmıştır.
Haberin Fotoğafları