AİÇÜ Anasayfa
0472 215 98 63
eczacilik@agri.edu.tr
TR
EN
Ara
Eczacılık Fakültesi
Anasayfa
Fakültemiz
Misyon & Vizyon
Tarihçe ve Tanıtım
Fakültemiz Hakkında
Dekanın Mesajı
Eczacılık Yemini
Logomuz
Dekanlık
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Bölüm Başkanları
İdari Personeller
Organizasyon Şeması
Atanma ve Değerlendirme Kurulu
Disiplin Kurulu
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Akademik
Akademik Kadro
Dijital Okur Yazarlık
Dijital Okur Yazarlık
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 1
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 2
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 3
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 4
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 5
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 6
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 7
Dijital Okur Yazarlık Hakkında_Bölüm 8
Komisyonlar
Atık İmha Komisyonu
Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Eczacılık Teknolojisi Bölümü Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Erasmus Koordinatörlüğü
Fakülte Eğitim Öğretim Komisyonu
Fakülte İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Birim Çalışma Komisyonu
Fakülte Yayın ve Proje Komisyonu
Farabi Koordinatörlüğü
FÖDEK Komisyonu
Kısmi Zamanlı Çalıştırma Komisyonu
Muafiyet ve İntibak Komisyonu
Mal Alım Denetim ve Kabul Komisyonu
Öğrenci Yemek Bursu Komisyonu
Risk Değerlendirme Komisyonu
Sınav Komisyonu
Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Komisyonu
Staj Komisyonu
Stratejik Plan
Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Yatay Geçiş Komisyonu
Web Sayfası Komisyonu
Ulusal Eczacılık Çekirdek Eğitim Programı (ECZ.ÇEP) ve Genişletilmiş Eğitim Programı (GEP) Komisyonu
Misafir Öğretim Elemanları
Öğrenci
Bilgi ve Belge
Akademik Takvim
Araştırma Projeleri
Ders İçerikleri
Eğitim Programı
Danışman Bilgileri
Mevzuat
Hazır Formlar
Staj İşlemleri
Yönetmelik ve Yönergeler
Ders ve Sınav Programları
Ders Programı
Vize Sınav Programı
Final Sınav Programı
Bütünleme Sınav Programı
Elektronik Hizmetler
Öğrenci İşleri Otomasyonu (OBS)
Öğrenci E-Posta
Online Katalog Tarama
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Kayıt
Bölümler
Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
Analitik Kimya Anabilim Dalı
Biyokimya Anabilim Dalı
Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı
Eczacılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı
Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü
Eczacılık İsletmeciliği Anabilim Dalı
Farmakognozi Anabilim Dalı
Farmakoloji Anabilim Dalı
Farmasötik Botanik Anabilim Dalı
Farmasötik Kimya Anabilim Dalı
Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı
Klinik Eczacılık Anabilim Dalı
Eczacılık Teknolojisi Bölümü
Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı
İç Kontrol
Galeri
Derslikler ve Laboratuvarlar
Derslikler
Laboratuvarlar
Beyaz Önlük Giyme Töreni
Beyaz Önlük Giyme Töreni (2017)
Beyaz Önlük Giyme Töreni (2018)
Beyaz Önlük Giyme Töreni (2022)
Bilimsel Teşvik Ödülleri ve Cübbe Giyme Töreni
Dekan Öğrenci Buluşması
Dekan Öğrenci Buluşması-1
Mezuniyet Töreni
Mezuniyet Töreni (2018)
Mezuniyet Töreni (2019)
Mezuniyet Töreni (2020)
Mezuniyet Töreni (2021)
Mezuniyet Töreni (2022)
Mezuniyet Töreni (2023)
Poster Şenliği
Eczacılık Fakültesi 1. Poster Şenliği
Fakülte Tanıtımı
Fakülte tanıtımı
Kalite Güvencesi
Kurumsal
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Birim Kalite Komisyonu
Organizasyon Şeması
Görev Yetki ve Sorumluluklar
Süreç Kartları
SWOT Analizi
Mevzuat
Kanunlar
Yönetmelikler
YÖK Kalite Kurul Mevzuatı
AİÇU Mevzuatları (Yönetmelik ve Yönergeler)
Kalite Politikası
Doküman
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
Formlar
Prosedürler
Talimatlar
İş Akış Şeması
İletişim
Ulaşım
Adres Bilgileri
Harita
İletişim
Mesaj Gönder
E-Rehber
Ara
Anasayfa
>
Eczacılık Fakültesi
>
Birim Kalite Komisyonu
Kalite Komisyon Üyeleri
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
İstek/Öneri/Şikayet
Sınav Programı
Topluma Destek Projeleri