0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Ağrı Valisi Sayın Dr. VAROL ile Ağrı Belediye Başkanı Sayın SAYAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. KARABULUT’u ziyaret etti

Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman VAROL ile Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN,  Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.


Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a nezaket ziyaretinde bulunan Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman VAROL ile Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN, Prof. Dr. KARABULUT’un yaptığı çalışmalarla Üniversitemizin sadece bölgemiz ve ülkemizin değil dünyanın sayılı eğitim kurumları arasına girmesinin memnuniyet verici olduğunu söylediler.


Üniversitemizin ‘Bilimin Sevgiyle Bütünleştiği Üniversite’ anlayışı ile ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin gerçekleştirilmesi doğrultusunda kararlılıkla yürüdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitenin bilim dünyasına yaptığı katkı ile Ağrı’nın uluslararası alandaki tanınırlığının artırılmasına da katkı yaptığını söyledi.


Ziyarette, üniversitemizin çalışmaları ve 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları