0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT İkinci Kez Rektör Olarak Atandı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleriyle yeniden Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, ‘Bilimin sevgi ile bütünleştiği üniversite’ anlayışı ile ülkemizin saygın eğitim kurumları arasında yer alan Üniversitemizin başarı çıtasını daha da ileri taşıyacaklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Cumhurbaşkanlığı’nın 2021/102 sayılı Kararına göre 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri uyarınca ikinci kez Rektörlüğe atandı.

Atama sonrası Rektörlük binası önünde sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen karşılama töreninde Senato üyeleri, akademisyenler ve idari personel tarafından çiçeklerle karşılanan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, hayırlı olsun pastasını kesti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Şahsımı bu göreve yeniden layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, YÖK Başkanımız Sayın M. A. Yekta SARAÇ Hocama, destek ve dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Dört yıllık görev süremizde ülkemizin 21. Yüzyıl için belirlediği vizyon ve hedeflere ulaşması noktasında yürüttüğümüz bilimsel çalışmaları daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları