0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. KALYONCU ve Ağrı Emniyet Müdürü ÖZEN’i Misafir Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül KALYONCU, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat ÖZEN ve beraberindekileri misafir etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Abduhalik KARABULUT’a nezaket ziyaretinde bulunan  Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül KALYONCU, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat ÖZEN ve beraberindekiler, henüz genç bir eğitim yuvası olmasına karşın Üniversitemizin fiziki yapılaşma ve akademik gelişiminin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Üniversitemizin son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla ülkemizin ve dünyanın önemli eğitim kurumları arasındaki konumunu üst sıralara taşıdığını, ‘Bilimin Sevgiyle Bütünleştiği Üniversite’ anlayışı ile bilim dünyasına katkı daha fazla katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette, her iki üniversite tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları