0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT ile AK Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ, Tıp Fakültesi Binası İnşaat Alanını İnceledi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ, Eylül ayında temeli atılacak olan Tıp Fakültesi binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ ve beraberindekiler, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT’a 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlayacak olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ, Prof. Dr. KARABULUT’un üniversitemizin akademik, fiziki, sosyal ve kültürel gelişimi konusundaki çalışmalarının şehrin kalkınmasına da olumlu etki sağladığını belirtti.

Bilimin Sevgi ile Bütünleştiği Üniversite anlayışı ile çıktıkları yolda akademisyeni, öğrencisi ve idari personeli ile huzurlu bir eğitim yuvası oluşturduklarını ifade eden Prof. Dr. KARABULUT, AK Parti Milletvekili ÇELEBİ ile üniversitemizin mevcut durumu, geleceğe yönelik planlamalar ve 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Prof. Dr. KARABULUT ile AK Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ, Eylül ayında temeli atılacak olan Tıp Fakültesi binasının inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları