0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Tıp Fakültesini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Prof. Dr. Faruk KAYA ve Prof. Dr. Mucip GENİŞEL ile birlikte Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fuat SAYIR’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. SAYIR’a çiçek takdim eden Prof. Dr. KARABULUT, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Sağlık alanında Türkiye’nin çok başarılı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. KARABULUT, “Ülkemiz sağlık alanında yapılan yatırımlarda, diğer ülkeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Son yıllarda özellikle hem Ağrı’da hem de diğer tüm illerimizde sağlık alanında çok büyük yatırımlar yapılmıştır. Biz de üniversite olarak, sağlık alanında yapılan çalışmalara her zaman desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Prof. Dr. KARABULUT, “Sağlık alanında hizmet veren tüm çalışanlarımız, çok önemli ve kutsal bir mesleği icra etmektedir. Üniversitemizde, İlimizde ve Ülkemizde fedakârca çalışan tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde çok sayıda sağlık personelinin hayatını kaybettiğini de anımsatan Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, depremde hayatını kaybeden sağlık personellerine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Prof. Dr. SAYIR, ziyaretleri dolayısıyla Prof. Dr. KARABULUT’a ve Rektör Yardımcılarına teşekkür etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları