0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde UNİLİG Voleybol Bölgesel Müsabakaları Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler Ligi (UNİLİG) Voleybol Bölgesel Müsabakaları başladı.

15 Temmuz Şehitler Çok Amaçlı Spor Salonu'ndaki turnuvanın açılış törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN ile akademik, idari personel, öğrenciler ile çok sayıda misafir katıldı.

Üniversitemiz ve Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile 05-09 Şubat 2024 tarihlerinde erkek ve kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek UNİLİG Voleybol Bölgesel müsabakalarında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi mücadele edecek.

Müsabakaların açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, spora büyük önem veren ve sporcuları destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un ve Spor Bilimleri Fakültesi’nin güçlü kadrosunun katkılarıyla öğrencilerimizin aldığı madalya sayısının her geçen yıl arttığını söyledi.

Prof. Dr. GENİŞEL, “Büyük bir coşku ile başlayan Üniversiteler Ligi (UNİLİG) Voleybol Bölgesel Müsabakalarına katılan tüm takımlara ve ekiplerine Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un selamlarını iletiyor, organizasyonun düzenlenmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı