0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz ile Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Ağrı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde denetim tedbiri altında bulunan çocuk ve genç yükümlülerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamak ve toplumsal yaşama uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ tarafından imzalanan protokole göre denetim tedbiri altında bulunan yükümlüler, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesindeki sosyal ve spor tesisleri, müzik ve el sanatları atölyeleri ile sosyal ve kültürel faaliyetler, etkinlik, gezi ve kurs gibi çeşitli imkanlardan yararlanabilecek.

Denetim altında bulunan bireylerin sosyal yaşamda rol sahibi olmalarının hedeflendiği protokol kapsamında, kamuya yararlı işler çerçevesinde denetim tedbiri altında bulunan yükümlüler temizlik, bakım-onarım, çevre düzenleme ve genel idare hizmetleri alanlarındaki çalışmalara katılabilecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, üniversitenin eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal katkı faaliyetlerine de büyük önem verdiğini belirterek, denetim tedbiri altında bulunan yükümlülerin topluma yararlı bir birey olmasına katkı sağlama amacı taşıyan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. KARABULUT, gerçekleştirilen iş birliği dolayısıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ’a ve Ağrı Denetimli Serbestlik Müdürü Derya AYDIN’a teşekkür etti.

Protokol İmza töreninde Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Fatih KARAOĞLAN ile Ağrı Denetimli Serbestlik Müdürü Derya AYDIN da hazır bulundu.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları