0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz ile Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüs Müdürü Olcay Erkan KAPLAN tarafından imzalanan protokole göre Üniversitemiz personelinin Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü’ne yaptıracakları öğrenci kayıtlarında ekstra eğitim indirimi uygulanacak. Üniversite personelimize uygulanacak ekstra eğitim indirimi her yıl, yılbaşından itibaren şubat ayı sonuna kadar ki yeni kayıtlarda geçerli olacak.

Öğrenci veya öğrenci adaylarının Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü’ne kayıt şartlarını taşıması durumunda üniversitemiz personeli, protokol kapsamındaki eğitim indiriminden yararlanabilecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü ile gerçekleştirilen iş birliğinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kurumsal iş birliklerimizi güçlendirerek hem personelimize hem de paydaş kurum ve kuruluşlarımıza çeşitli imkanlar sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Eğitim alanında yapılan harcamaların hiçbir zaman boşa gitmediğini vurgulayan Prof. Dr. KARABULUT, “Erdemli, ahlaklı ve başarılı nesillerin yetişmesinde eğitim unsuru çok önemli rol oynamaktadır. Bizler hem öğrenci velisi hem de birer eğitimci olarak eğitim alanındaki faaliyetlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü’ne öğrencilerini kayıt yaptırmak isteyen personelimize bir miktar maddi destek sağlamaya çalıştık. Hayata geçirdiğimiz iş birliğinin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyor, Bahçeşehir Koleji Ağrı Kampüsü yöneticilerine ve personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları