0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde, İdari Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından, İdari Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Prof. Dr. Faruk KAYA ve Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, Kalite Koordinatörü ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Erdal YILMAZ, Genel Sekreter Muhammet Nuri KILIÇ, daire başkanları, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul sekreterleri katıldı.

İdari Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, yaşamın her alanında ve özellikle de eğitim alanında memnuniyet duygusunun başarıyı doğrudan etkilediğini belirterek, “Memnuniyet başarıyı getirir” dedi.

Üniversitemiz bünyesindeki hizmetlerin kalitesini daha da arttırmak amacıyla kalite yönetim sürecindeki çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Prof. Dr. KARABULUT, “Amacımız gerek eğitim-öğretim alanında gerekse diğer alanlardaki tüm görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek hem personelimizin hem de öğrencilerimizin mutlu ve huzurlu bir ortamda kaliteli hizmet almasını sağlamaktır” diye konuştu.

Fen Edebiyat Fakültesi’nde 2023 yılında iki programın akredite edildiğini anımsatan Prof. Dr. KARABULUT, “Akredite edilen program sayısını arttırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Kalite yönetim süreci alanındaki çalışmaları daha da geliştirerek inşallah kurumsal akreditasyon unvanını da alacağız” dedi.

Prof. Dr. KARABULUT, kalite yönetim sürecindeki çalışmalara katkılarından dolayı başta Kalite Koordinatörlüğü ile akademik ve idari birim personeline teşekkür etti.

Toplantıda, Kalite Koordinatörü ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Erdal YILMAZ, kalite yönetim süreci hakkında bilgi verirken, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Adem ÖZDEMİR, İdari Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketlerine ilişkin değerlendirme sonuçları hakkında bilgilendirme yaptı.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları