0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz, Ağrı Valiliği ve Ağrı Belediyesi iş birliği ile Nevruz Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Ağrı Belediye Başkan Vekili Hakkı KAMAN, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ, il protokolü, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abddulhalik KARABULUT, Ağrı Valisi Mustafa KOÇ ve il protokolü ile yakılan ateşin üzerinden atladı, öğrenci ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.

Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Nevruz Bayramı’nın birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, başta Ağrılı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin Nevruz Bayramı’nı kutladığını söyledi.

Nevruzun, doğanın uyanışı ve baharın başlangıcı olduğunu ifade eden Prof. Dr. KARABULUT, “Bu özel günde öğrenci ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek geleneksel ritüeller ile büyük bir coşku içerisinde Nevruz Bayramı’nı kutladık. Baharın başlangıcı ile yeni dönemin tüm personelimize, öğrencilerimize ve Ağrılı vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Prof. Dr. KARABULUT, Nevruz Bayramı kutlama etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları