0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Prof. Dr. KARABULUT, Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programına katıldı. 08-09 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programı kapsamında Üniversitemizdeki 57 öğrenci kulübünün tanıtımı yapılacak.

Prof. Dr. KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof.  Dr. Mucip GENİŞEL ile Öğrenci Yaşam Merkezi'nde açılan öğrenci kulüp stantlarını ziyaret etti.

Kulüp faaliyetleri hakkında öğrencilerden bilgi alan Prof. Dr. KARABULUT, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Üniversitemizde 57 öğrenci kulübünün aktif olarak faaliyetlerine devam ettiğini belirten Prof. Dr. KARABULUT, öğrencilerin üniversite bünyesinde düzenlenen sosyal, kültürel, sportif ve toplumsal katkı faaliyetlerinde çok büyük bir katkısının olduğunu söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerine ve kulüp faaliyetlerine öğrencilerin gönüllü olarak katılım sağlamasının kişisel gelişim için önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. KARABULUT, “Kulüpler bünyesinde gönüllü olarak faaliyetlerde bulunmanız, mezun olduğunuzda da sizlere pozitif anlamda bir fayda sağlayacaktır. Gönüllü olarak ve karşılık beklemeden çalışmak, hayatta her zaman insanı mutlu ve huzurlu kılar” dedi.

Prof. Dr. KARABULUT, Üniversitemizdeki faaliyetlere katılımlarından ve desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları