0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Üniversitemiz Emektarları ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitemizde yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan akademik ve idari personellerle bir araya geldi.

Üniversitemiz Konukevinde düzenlenen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mucip GENİŞEL ve Prof. Dr. Serkan KAPUCU, emekliye ayrılan akademisyen ve idari personeller katıldı.

Eğitim ve akademik dünyanın kalbinde yer alan Üniversitemize yıllarca emek verdikten sonra emekliye ayrılan personellerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Üniversitemizin tarihine tanıklık etmiş, bugün ise emekli olan öğretim üyeleri ve idari personellerimiz bizim için birer hazinedir. Onların yaşam boyu süren emekleri ve kazandıkları tecrübeler, Üniversitemizin, şehrimizin, toplumumuzun ve Ülkemizin geleceği için vazgeçilmez bir kaynaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 2024 yılını ‘Emekliler Yılı’ ilan ederek kıymetlerini bir kez daha ortaya koyduğu emeklilerimizin değerini ve katkılarını daima hatırlayarak, onlara olan minnetimizi ifade ediyoruz” diye konuştu.

Programda, Üniversitemizin emekli kimlik kartı, akademisyen ve idari personel emeklilerimize takdim edildi. Emekli personellerimiz, bu kartla Üniversitemizdeki tüm sosyal tesislerden indirimli bir şekilde hizmet alabileceklerdir.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları