0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Erasmus Programı 2021-2022 Güz Dönemi Öğrenci Seçme Sınavı


* Açıklamaların tümünü okuyunuz.

Yazılı Sınav Tarihi: 15/04/2021  Saat: 13:00

Sözlü Sınav Tarihi: 16/04/2021  Saat 10:00  


  • YAZILI SINAV: Kimlik numaralarınız üzerinden UZEP sisteminde tarafınıza ERASMUS-BAHAR isimli ders tanımlanmıştır. Bu dersin içeriğinde ERASMUS+ WRITTEN EXAM isimli sınav tanımlanmıştır. Sınav saati geldiğinde ilgili sınava “KATIL” komutuna basarak sınavınıza başlayabilirsiniz.
  • SÖZLÜ SINAV: 15.04.2021 tarihli Erasmus+ yazılı sınavından sonra üniversitemiz ana sayfası, duyurular bölümünde sınava katılacak öğrenci listesi ve sözlü sınav saatleri ile ilgili duyuru yapılacaktır. Her öğrenciye 3 dakikalık konuşma süresi tanımlanacaktır. Kamerası olmayan ve ses sistemi çalışmayan öğrencilerin sözlü sınavları geçersiz sayılacaktır, sınav günü ve saatinde bu detaylara dikkat ediniz. Detaylı bilgiler ilgili ilanda (yarın) açıklanacaktır.
  • Henüz not ortalaması (AGNO) oluşmadığı halde yapılan başvurular listeye alınmamıştır. Sınava katılmayacaklardır.
  • Sözlü sınava kamera görüntüsü açmadan katılan adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.  Sınav gününde bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Erasmus başvuru sisteminde hatalı ve eksik bilgi vermiş olan (kimlik bilgileri, bölüm bilgisi, not ortalaması bilgisi vb.) adayların başvuruları geçersiz sayılmış, bu adayların UZEP sistemlerine ERASMUS-BAHAR isimli ders tanımlanmamıştır.
  • Sonuçlar üniversitemiz ana sayfası, duyurular bölümünden bildirilecektir. Sonuçların ilanı ile birlikte, asil ve yedek adaylarla düzenlenecek olan oryantasyon toplantısının günü ve saati de bildirilecektir.  Adaylar bu toplantıya bizzat gelecek ve başvuru belgelerini yanlarında getireceklerdir. Pandemi süreci ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları nedeni ile sonuçların ilan edilmesi ve düzenlenecek toplantının günü belirsizdir. Başvuran adaylar, bu süreçleri duyurulardan takip edeceklerdir.