0472 216 20 35 Faks: 0472 215 42 29/6101 iif@agri.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi

Üniversitemizde “Geri Dönüşüm Malzemesinden Hazırlanmış Eğitsel Materyalleri” Sergisi Açıldı

Üniversitemizde, İslami İlimler Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri tarafından Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersi kapsamında atık malzemelerden oluşan çalışmaların yer aldığı “Geri Dönüşüm Malzemesinden Hazırlanmış Eğitsel Materyalleri” sergisi açıldı.

İslami İlimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen serginin açılışına, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Faruk KAYA ve Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem YERİNDE, akademik ve idari personel ile öğrencileri katıldı.

Sergide kullanılan materyallerin yapılış süreci hakkında bilgi veren İslami İlimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hacı SAĞLIK, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersi kapsamında yapılan çalışmaların yer aldığı sergide, 40 farklı eğitsel materyalin katılımcıların beğenisine sunulduğunu belirtti. Dr. Öğr. Üyesi SAĞLIK, kullanıldıktan sonra çöpe atılan ürünlerden materyallerin oluşturulduğunu belirterek, amaçlarının israfı önlemek ve kullanılmış malzemelerden nelerin yapılabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Basın Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları