0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Prof. Dr. KARABULUT, Şampiyon Yüzme Sporcusu Öğrencimizi Tebrik Etti
Prof. Dr. KARABULUT, Şampiyon Yüzme Sporcusu Öğrencimizi Tebrik Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rize, Elâzığ, Bolu ve Van’da düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek madalyalar kazanan ve Adana’da düzenlenecek Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Üniversitemizi temsil edecek olan Naciye Nida ALDEMİR’i tebrik etti.

Üniversitemizi birçok yüzme müsabakasında temsil ederek, madalyalar kazanan Naciye Nida ALDEMİR, ailesi, Antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Baykal KARATAŞ ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Fatih KARAOĞLAN ile Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

Başarılı sporcumuzu tebrik eden, Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, ALDEMİR’in 28 Temmuz’da Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve şampiyonadan madalya ile döneceğine inandığını söyledi.

Azim ve isteğin, başarıyı getiren faktörler olduğunu belirten Prof. Dr. KARABULUT, “ALDEMİR’in daha çok çalışarak yeni başarılar elde edeceğine inanıyorum. Kazanılan başarılarda emeği geçen sporcumuzun antrenörünü ve ailesini tebrik ediyorum. Özellikle çocuklarımızın akademik ve sportif başarılarında ailelerinin yapmış olduğu fedakarlıkların unutulmaması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

Sağlıklı yaşam için yüzmenin önemine dikkat çeken Prof. Dr. KARABULUT, “Üniversite olarak, öğrencilerimizin hem sportif başarı elde etmeleri hem de sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için çeşitli imkanlar sağlıyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığımız "Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" projesi ile yaz tatili döneminde de çocuklara Üniversitemizin yarı olimpik yüzme havuzunda ücretsiz yüzme kursu veriliyor” dedi.

Gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. KARABULUT başarılı sporcu Naciye Nida ALDEMİR ve Antrenörü Doç. Dr. Baykal KARATAŞ’a hediye verdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Diğer Duyurular