0472 215 20 38 Fax: 0472 216 20 36 egitimdekanlik@agri.edu.tr

Eğitim Fakültesi

Eğitim Fakültemiz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Eğitim Fakültemizde 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde okulumuza kayıt yaptıran birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimize oryantasyon (uyum) eğitimi verildi.

Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Salonu’nda düzenlenen eğitime, Eğitim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, akademik ve idari personel ile Fakültemiz ailesine dahil olan öğrenciler katıldı.

Oryantasyon eğitiminde konuşan Dekanımız Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 Pandemisi ile verilen uzun aranın ardından öğrencilerimle yüz yüze eğitimde yeniden bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, “Sizlerin yaşam boyu öğrenen, nitelikli ve donanımlı bireyler olarak yetişmenizi ve mezun olmanızı beklemekteyiz. Eleştirel düşünüp sorgulayın, kendinizi ifade etme becerisi kazanın, birlikte çalışabilin ve üretken bireyler olun, gerektiğinde ise liderliği üstlenebilecek donanımda olun. Sizlerin yalnızca seçtiğiniz alanda yetkin uzman değil aynı zamanda çağdaş bireyler olmanızı beklemekteyiz. Yapmış olduğunuz tercihten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üniversiteye ilk adımını atan öğrencilerin yükseköğretime kolayca adapte olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Oryantasyon eğitiminde Dekan-öğrenci buluşmasının yanı sıra akademisyenler tarafından öğrenci hak ve sorumlulukları, UZEM’in tanıtımı, uluslararası öğrenci hareketliliği ve üniversiteli olma ile ilgili bilgiler verildi. Program müzik dinletisi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları